Ski areál Branná
v provozu
Zobrazit na:

Zimní středisko Mendl ski Břestek

Lyžujete rádi? Hledáte ty nejlepší sjezdovky? Zkuste Ski areál Mendl ski Břestek a užijte si tu pravou lyžovačku v Česku! Areál se nachází v Chřibech nedaleko města Kroměříž a je bohatě vybaven. Na své si tak přijde každý.

Můžete využít trojici vleků. Areál má pouze jednu sjezdovku. Noční lyžování na těchto sjezdovkách umožňuje jejich osvětlení. Málo sněhu? Okolní kopce mohou být klidně holé, ale zde mají tolik děl, že si s nepřízní počasí hravě poradí. Rolba vyjíždí na svah denně. Dětem, které na lyžích ještě nestály, pomůže s učením speciální vybavení tohoto areálu. Udržení rovnováhy na lyžích se děti nejlépe naučí na lyžařském koberci. Děti můžete odložit do lyžařské školky a sami se věnovat lyžování naplno. V areálu se také nachází lyžařská škola. Snowborďáci milující adranalin a pořádné tríčky. Zde si jich ale příliš neužijí, snowpark zde bohužel není. Buďte však opatrní, horská služba to sem má daleko. Lyžování je náročné, odpočinout si můžete např. v místním bufetu. Můžete si dát např. gulášek a hamburger.

V okolí se nachází spousta zajímavých míst. Pokud si rádi občas vyrazíte do muzea, nedaleko se nachází Památník Velké Moravy.

Středisko nemůžeme ohodnotit příliš kladně, ale záporné hodnocení si také nezaslouží. Areál má pár much. Personál je poměrně vstřícný. Celkově jsme se rozhodli udělit hodnocení 63%. Pokud nepatříte mezi náročné lyžaře, tento areál Vám pravděpodobně stačit bude.

Za okny začal padat sníh a dostali jste chuť vyrazit si na hory, ale nemáte za co jet? Věděli jste, že Vám může rychle pomoci půjčka do výplaty? Zažádejte si o peníze ihned a mějte je již za pár minut na účtu. A nyní Vám už nic nebrání si užívat krásná panoramata českých hor.

Předpověď počasí

Zítra
Neděle 28.7.

°C
°C
Pondělí
29.7.2024

°C
°C
Úterý
30.7.2024

°C
°C
Středa
31.7.2024

°C
°C

Provozní doba

Pondělí9:00 - 19:00
Úterý9:00 - 19:00
Středa9:00 - 19:00
Čtvrtek9:00 - 19:00
Pátek9:00 - 19:00
Sobota9:00 - 19:00
Neděle9:00 - 19:00