Ski areál Branná
v provozu
Zobrazit na:

Kyčerka - ideální pro snowboardisty

Máte rádi zimní sporty? Přemýšlíte o víkendu v horách? Hledáte areál vhodný pro rodinu s dětmi? Zimní areál Kyčerka je pro vás to pravé. Areál se nachází v Beskydech a nabízí široké spektrum služeb. Na své si tak přijde každý.

Návštěvníci areálu oceňují především 6 lanovek. a lano pro děti. Je libo nočního lyžování? Sjezdovky jsou osvětleny. A co když nebude sněžit? Stačí když bude mrznout, od toho jsou zde sněhová děla. Rolba vyjíždí na svah 2x denně. Nevíte jak naučit děti udržet na lyžích rovnováhu? Udržení rovnováhy na lyžích se děti nejlépe naučí na lyžařském koberci. Pokud si s výcvikem svých ratolestí nevíte rady, pomůže vám dětská lyžařská školka. Pokud na lyžích ještě příliš neumíte, můžete si najmout instruktora z místní lyžařské školy, který Vám s výukou pomůže. Snowborďáci milující adranalin a pořádné tríčky si mohou zablbnout ve snowparku. O Vaši bezpečnost se stará horská služba, která sídlí přímo v areálu. Hlad můžete zahnat v místním bufetu Ochutnat můžete bramboračku a hamburger. Pokud zde budete lyžovat delší dobu, je možné, že vás místní terén začne trochu nudit, to se dá vyřešit návštěvou sousedního střediska. Njebližší je Kocianka.

Jak tedy arál ohodnotit? Nijak nevybočuje z běžných standartů. Areál má pár much. 66% - to je známka, kterou jsme se rozhodli areál ohodnotit. Doufáme, že nedostatky budou v příštích letech opraveny a i tento areál se zapíše mezi ty, kam se návštěvníci rádi vracejí.

Bolí Vás často klouby a nabýváte dojmu, že jste již odepsaní? Chcete poradit, jak zlepšíte Váš zdravotní stav? Pomůžeme Vám! Pro správnou funkci Vaši kloubů je nejlepším řešením kloubní výživa od firmy PEMAMED.

Předpověď počasí

Zítra
Neděle 28.7.

°C
°C
Pondělí
29.7.2024

°C
°C
Úterý
30.7.2024

°C
°C
Středa
31.7.2024

°C
°C

Provozní doba

Pondělí9:00 - 19:00
Úterý9:00 - 19:00
Středa9:00 - 19:00
Čtvrtek9:00 - 19:00
Pátek9:00 - 19:00
Sobota9:00 - 19:00
Neděle9:00 - 19:00