Ski areál Branná
v provozu
Zobrazit na:

Do ski areálu Černá hora - Dolní Dvůr se zajet určitě vyplatí

Máte rádi zimní sporty? Nevíte kde strávit vánoční prázdniny? Nevíte na jakou sjezdovku vyrazit? Navšivte s rodinou středisko Černá hora - Dolní Dvůr. Areál se nachází v Krkonoších a nabízí široké spektrum služeb. Na své si tak přijde každý.

V areálu se nachází čtveřice vleků. Přijít na lyžovačku můžete i večer, sjezdovky jsou osvětleny. Středisko disponuje systémem umělého zasněžování. Svah je upravován denně. Děti můžete odložit do lyžařské školky a sami se věnovat lyžování naplno. Pokud na lyžích ještě příliš neumíte, můžete si najmout instruktora z místní lyžařské školy, který Vám s výukou pomůže. Na sjezdovkách je nutné dodržovat bezpečnostní pravidla, horská služba má základnu daleko. Lyžování je náročné, odpočinout si můžete např. v místním bufetu. Ochutnat můžete kofolu či česnečku. Promrzlí lyžaři s povděkem uvítají možnost nechat se odvézt skibusem.

Když si budete chtít od lyžování odpočinout, můžete navšívit nějaké zajímavé místo v okolí. Za vidění stojí Památník obětem Krkonoš.

Jak tedy arál ohodnotit? Areál musíme hodnotit jako naprosto průměrný. Areál bohužel nedokáže splnit potřeby náročnějších lyžařů. Celkově jsme se rozhodli udělit hodnocení 55%. Pokud nepatříte mezi náročné lyžaře, tento areál Vám pravděpodobně stačit bude.

Napadl čerstvý prašan a Vy byste rádi vyrazili na lyže, ale vaše peněženka i účet zejí prázdnotou? Půjčka do výplaty vám tuto překážku pomůže vyřešit. Své peníze můžete mít velice rychle, a to ihned nebo ještě dnes. A teď už jen oprášit lyže, naložit je do auta a vyrazit.

Předpověď počasí

Zítra
Pátek 19.4.

°C
°C
Sobota
20.4.2024

°C
°C
Neděle
21.4.2024

°C
°C
Pondělí
22.4.2024

°C
°C

Provozní doba

Pondělí9:00 - 19:00
Úterý9:00 - 19:00
Středa9:00 - 19:00
Čtvrtek9:00 - 19:00
Pátek9:00 - 19:00
Sobota9:00 - 19:00
Neděle9:00 - 19:00